UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Online cursus Watersport Certificaat

Voor wie bedoeld?

Het Watersport Certificaat is bedoeld voor beginnende watersporters met een zeil- of motorboot tot 15 meter lengte en een maximaal haalbare snelheid van 20 km/uur. Voor deze categorie geldt geen vaarbewijsplicht, maar de bestuurder moet wel bekwaam zijn. Met de kennis van het Watersport Certificaat kan een beginnende watersporter voorzichtig varen op alle binnenwateren en langs de kust.


Inhoud cursus

In de online cursus van 6 lessen wordt ruim aandacht besteed aan nautische basiskennis, veiligheid, voorrangsregels en basiskennis navigatie. Opleiding  en examen zijn perfect op  elkaar afgestemd.

 

Examen Watersport Certificaat

Vaarbewijsopleidingen (VBO) is verantwoordelijk voor examinering van het Watersport Certificaat. De prijs van het examen is 41 euro.

Bent u geslaagd voor het  Watersport Certificaat, dan ontvangt u van VBO het Watersport Certificaat in creditcard formaat.


Onlinecursus Watersport Certificaat, gegarandeerd goed

Prijs: 69 euro, incl. digitaal cursusboek

Tijdsduur 4 maanden onbeperkt toegang

Het is een complete opleiding bestaande uit zes heldere lessen met vele oefenvragen en feedback. Werkt op alle systemen en alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, pc).


Met de ingebouwde examentrainer kunt u onbeperkt proefexamens maken waarbij u direct de uitslag krijgt.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info