UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs dagopleiding

Cursusdata dagopleiding Vaarbewijs 1

In onze eigen leslocatie:  za 10 aug en za  24 aug 2019 

In onze eigen leslokatie:  za 17 aug en za  31 aug 2019

Nieuwe cursusdata dagopleiding 2020 afhankelijk van aanmeldingen.

Prijs: 175 euro per persoon (hierbij is de broodjeslunch inbegrepen).


Cursusdata dagopleiding Vaarbewijs 2

Bent u met een vriendengroepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen dan kunnen wij met u 2 (zater)dagen  (van 10.00 uur tot 14.30 uur) in onze eigen leslokatie afspreken.


Twee zaterdagen of 2 door de weekse dagen               

U heeft geen tijd om s'avonds de Vaarbewijsopleiding klassikaal  te volgen. Dan is deze nieuwe dagopleiding iets voor u. In twee (zater)dagen van 10.00 uur tot 14.30 uur wordt de benodigde theorie voor het vaarbewijs 1 of Vaarbewijs 2 doorgenomen en thuis beschikt u over het VBO cursusboek Vaarbewijs 1 en 2 om u verder voor te bereiden op het examen.


Cursusgroep maximaal 6 personen

Deze dagopleiding Vaarbewijs geven wij in onze eigen leslocatie te Volendam of in uw eigen lokatie. In onze eigen leslocatie bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen. In uw eigen  leslocatie bepaalt u als team zelf hoeveel cursisten meedoen. De dagcursus is voor u een bijzondere mogelijkheid om met een klein gezelschap snel het Vaarbewijs 1 en/of Vaarbewijs 2 te halen.


Betere verwerking lesstof

Wij kiezen bewust voor 2 (zater)dagen van elk 4,5 uur omdat de ervaring leert dat het niet mogelijk is om in één (zater)dag 6 uur lang geconcentreerd de lesstof tot u te nemen. Spreiding over twee (zater)dagen is beter om de lesstof te verwerken en biedt u ook de mogelijkheid om vragen over de theorie van de 1e (zater)dag op de 2e (zater)dag aan de docent te stellen. Tevens krijgt u op deze 2 dagen per saldo meer lesuren dan bij de opleiders die slechts één zaterdag aanbieden.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info