UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsopleiding in 2 dagen

Twee zaterdagen of 2 door de weekse dagen               

U heeft geen tijd om s'avonds de Vaarbewijsopleiding klassikaal  te volgen. Dan is deze nieuwe dagopleiding iets voor u. In twee (zater)dagen van 10.00 uur tot 14.30 uur wordt de benodigde theorie voor het vaarbewijs 1 of Vaarbewijs 2 doorgenomen en thuis beschikt u over het VBO cursusboek Vaarbewijs 1 en 2 om u verder voor te bereiden op het examen.


Cursusgroep maximaal 6 personen

Deze dagopleiding Vaarbewijs geven wij in onze eigen leslocatie te Volendam of in uw eigen lokatie. In onze eigen leslocatie bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen. In uw eigen  leslocatie bepaalt u als team zelf hoeveel cursisten meedoen. De dagcursus is voor u een bijzondere mogelijkheid om met een klein gezelschap snel het Vaarbewijs 1 en/of Vaarbewijs 2 te halen.


Betere verwerking lesstof

Wij kiezen bewust voor 2 (zater)dagen van 4,5 uur elk omdat de ervaring leert dat het niet mogelijk is om in één (zater)dag 6 uur lang geconcentreerd de lesstof tot u te nemen. Spreiding over twee (zater)dagen is beter om de lesstof te verwerken en biedt u ook de mogelijkheid om vragen over de theorie van de 1e (zater)dag op de 2e (zater)dag aan de docent te stellen. Tevens krijgt u op deze 2 dagen per saldo meer lesuren dan bij de opleiders die slechts één zaterdag aanbieden.

Prijs voor de lessen op de twee zaterdagen: 160 euro per persoon (hierbij is de lunch inbegrepen).


Cursusdata (zater)dagopleiding Vaarbewijs 1

In onze eigen leslokatie: di 28 aug en za 1 sep 2018

In onze eigen leslocatie:  za 6 okt en za 13 okt 2018

Bent u met een vriendengroepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen dan kunnen wij met u 2 (zater)dagen (van 10.00 uur tot 14.30 uur) in onze eigen  leslokatie afspreken.


Cursusdata (zater)dagopleiding Vaarbewijs 2

Bent u met een vriendengroepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen dan kunnen wij met u 2 (zater)dagen  (van 10.00 uur tot 14.30 uur) in onze eigen  leslokatie afspreken.