UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsexamen VAMEX                                                  

Examen Vaarbewijs 1 en 2

De examinerende instantie voor het Klein Vaarbewijs 1 en het Klein Vaarbewijs 2 en ook de combinatie Vaarbewijs 1 en 2 is tot eind december 2019 de VAMEX. Eind dit jaar gaat de examinering voor de vaarbewijzen over van Vamex naar het CBR.


Het is dit jaar evenwel niet meer mogelijk om u in te schrijven voor een examen Klein Vaarbewijs bij de Vamex. Alle examenmomenten tot en met december zijn volgeboekt. Er werd al een grote drukte verwacht, maar de werkelijkheid blijkt dus elke verwachting te overtreffen.


De examens blijven bij het CBR onveranderd. Er is dus geen man overboord als u uw vaarbewijs examen pas begin volgend jaar bij het CBR doet. Bij het CBR is straks bovendien voldoende plek op alle 20 examenlocaties.


Omdat de Vamex uitverkocht is heeft het CBR besloten de inschrijving voor de examens na 1 januari versneld open te stellen.


Examens na 1 januari 2020

Het CBR heeft inmiddels de inschrijving geopend voor de examens na 1 januari voor het Klein Vaarbewijs en Groot Pleziervaartbewijs. Inschrijving is nu mogelijk op de website van het CBR .

Bij het CBR is het mogelijk om op 20 locaties verspreid over het land examen te doen.


Voor meer info klik  Vaarbewijs nieuwtjes

Reserveren kan alleen door de kandidaat zelf en dus niet door de opleider.


Er is geen leeftijdsgrens voor deelname aan het examen Klein Vaarbewijs. Als u slaagt krijgt u een certificaat, ook als u jonger bent dan 18 jaar. Het Vaarbewijspasje kan pas aangevraagd worden als men de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info